Mi is az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás lényege, hogy az internetes keresők (Google, Bing) a kívánt szavakra honlapunkat a találati lista elejére rangsorolják! Ez a nagy látogatottság alapja, mert mindenki az első találatok valamelyikére kattint. Ez adja a honlaplátogatók 60-80%-át, és az alapját egy honlap sikerességének. A keresőoptimalizálás Nem Fizetős, azaz ha egy weboldal keresőoptimalizált, azért nem kell pluszban fizetnünk, hogy a keresők találati listáján elöl hozzák weboldalunkat. A keresőoptimalizálás tehát egy költséghatékony internet marketing eszköz, melynek segítségével sok új látogatóhoz, így új ajánlatkérésekhez és megrendelésekhez juthatunk.

Keresőmarketing (SEM) és keresőoptimalizálás (SEO). Mi a különbség?

A keresőmarketing (SEM) a látogatószám növelésének összes eszközét összefogó tudomány. A keresőmarketing körébe tartoznak a fizetett hirdetések, a találati lista helyeinek megvásárlása kulcsszavanként (Google Adwords), a linkmarketing és a bannerhirdetések.

A keresőoptimalizálás (SEO) célja a weboldal értékének növelése, és célirányos átalakítása, melynek hatására a keresők (és persze a látogatók is) hasznosabbnak tartják a honlapot, így előrébb rangsorolják, más kevésbé jónak tekintett weblapokhoz képest. A keresőmarketing esetében bizonyos szavakra kerülünk a találati lista első helyre és bizonyos látogatói köröket tudunk oldalunkra vonzani, míg a keresőoptimalizálás nem csupán egy szóra, hanem az egész weboldalra kihat!

Mit jelent a keresőoptimalizált honlap?

A keresőoptimalizált weboldal értéke megnő, így az arra felvitt tartalom a keresők számára relevánsabb,mint a nem optimalizált honlapok esetében, így ezeket Előrébb Rangsorolja. Majdnem bármilyen szóra, kifejezésre működhet.

Látogatottság növelés a keresőoptimalizálás segítségével

Hogyan tervezzük meg a keresőoptimalizált honlapot? Célozzuk be a célközönséget és gondolkozzunk az Ő fejükkel, hogyan is kereshetnek rá a neten a mi szolgáltatásunkra. Ne tévesszen meg az, hogy önmagunkat keresőoptimalizáló cégek féllátványos sikereket érnek el, könnyű kifejezésekkel, mikor a “”keresőoptimalizált weboldal”” olyan kifejezésekre vagy szavakra  jön előkelő helyen a keresőkben, melyet biztos hogy senki nem fog a keresőkbe beírni.

Kérje segítségünket, hogy Önnek is keresőoptimalizált weblapja legyen! Ne feledje a kereső optimalizáció sokat ér, ahhoz, hogy kítűnjön az internet világából elengedhetetlen a keresőoptimalizált honlap. Amennyiben érdeklik a keresőoptimalizálás alapjai vagy SEO és SEM szolgáltatásaink, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT.