Cégünk reklámok készítését is vállalja, mellyel egyedi arculatot tervezhetünk cége számára.

Reklámfilmek

A videó nem csodaszer, csak a jelenleg egyik leghatékonyabb információs eszköz. Adott idő alatt a legtöbb és legcélzottabb információt mozgóképpel juttathat el a partnerei, ügyfelei, vásárlói felé. Nagyon fontos maga az üzenet is, de legalább ugyanilyen fontos annak megjelenítése.

Rengeteg összetevő (a célcsoport, a cég filozófiája, pozíciója, céljai és a reklám jellege) határozza meg azt a végső stílust, amihez azután ritmusban, zenében, feliratokban effektekben igazodni kell, hogy a film elérje kitűzött hatását. Segítséget adunk a forgatást megelőző tervezéstől a kész anyag publikálásáig.


 

Bannerek, plakátok

Biofodrászat

Bencze koncertek

Fontos tevékenységünk a professzionális bannerek, illetve plakátok készítése. Fiatal, ötletgazdag grafikusok, tapasztalt marketing szakemberek és informatikusok dolgoznak azon, hogy az Ön hirdetése eredményes legyen a világhálón. (Flash banner, Gif banner, Jpg banner)

Keressen bátran minket, legyen figyelemfelkeltő reklámkampánya Önnek is!

 

Arculati tervezés, cégarculat

Pécsi Programok - Pécsi Programkártya

http://egyetemistak.hu/

Az arculat kialakítása minden szervezet életében fontos lépést jelent. Egy jól megalkotott arculat elősegíti a dekoratív megjelenést, a promóció hatékonyságát, a piaci helyzet javítását.

Célunk, hogy megrendelőink piaci megjelenése hatásos, letisztult, jól megkülönböztethető és esztétikus legyen.

Hogy ki milyen mértékben veszi igénybe e szolgáltatásainkat az függ a cég méretétől, tevékenységi körétől, és számtalan egyéb tényezőtől. Ezért létezik egy szűkebb arculati kialakítás ami a legfontosabb elemeket tartalmazza, és egy teljeskörű arculat, ami a vállalat minden apró igényét kielégíti. Mindkettőben hasznos partnerek tudunk lenni, kérje segítségünket, hogy az Ön vállalati arculata is versenyképes legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT