Online marketing tanácsadás
Hatékony és eredményes (üzleti hasznot hozó) honlapkészítés

A magyar honlapok 90%-ban nem, vagy alig hoznak megrendeléseket. Sok a honlapkészítő vállalkozás, és még több a munkája mellett, vagy egyetemi tanulmányai alatt honlapkészítéssel foglalkozó, akik jó programozói szakemberek, ám az online marketinghez már kevésbé értenek!

Mi kell tehát ahhoz, hogy egy honlap üzletet hozzon? Mit jelent a hasznot hozó honlapkészítés? Nem elég a jó programozó? Nem elég az ügyes kezű dízájner? Nem bizony!

Konvenciális Marketing helyett Online Marketing = Költségcsökkentés és Hatékonyságnövelés

Általánosságban elmondható, hogy egy hatékony és keresőoptimalizált weblap sokkal többet hoz bármilyen vállalkozásnak, mint az újság hirdetések vagy akár a kereskedelmi reklámspotok.

Ma Magyarországon jóval több, mint 3 millió potenciális vásárló használja napi szinten az Internetet. Egy weblappal őket el tudja érni, éjjel-nappal, időben és térben korlátlanul, kevés költséggel. Ez az igazi előnye egy honlapnak!

Ön mit tesz annak érdekében, hogy a vállalkozásához kapcsolódó weboldal sikeres legyen?

Egy weboldalt kétféle képpen lehet sikeresebbé tenni:

A.\ A lehetséges potenciális ügyfelek látogatottságot növelni a honlapon,

B.\ A weboldal hatékonyságát emelve, vagyis növelni kell azoknak a számát, akik a weboldal látogatása után is vásárolnak is a termékből/szolgáltatásból.

Van már honlapja, de növelné a látogatottságát? Vagy azt szeretné, hogy a látogatók közül minél nagyobb arányban legyenek azok, akik vásárolnak az Ön termékéből vagy szolgáltatásából? Kérje bátran szakembereink segítségét, hogy az Ön weblapja is hasznot hozó legyen!

Válasszon a Webtervezés, Keresőoptimalizálás, E-mail marketing, Online közösségépítés Webstatisztika és analízis, Ergonómia csomagjainkból !

Webstatisztika és analízis

Webstatisztika

Tudja, hogy látogatói mit csinálnak valójában weboldalán?

Honnan érkeznek, mennyien vannak, weboldala melyik részén mennyi időt töltenek, miért keresik fel újra oldalát vagy miért hagyják el gyorsan azt? Fontos kérdések ezek, amelyek megválaszolásában segítséget nyújthatunk Önnek!

 

Ergonómia (honlap hatékonyság, tesztelés, használhatósági elemzés)

Felhasználóbarát weboldalt szeretne? Webergonómiai szakembereink segítségével feltérképezzük a honlap gyenge pontjait, fejlesztési lehetőségeit és szempontokat adunk az átalakításhoz.

Kérjen ajánlatot tőlünk ITT.